• Studiegrupper
    Hvis du er interesseret i en studiegruppe omkring Et Kursus i Mirakler,  eller hvis du har en kommentar til bloggen, kan du kontakte mig:
    barb_tranberg(snabel a)hotmail.com

Min bog: Farvel til Offerrollen

Baggrunden for denne bog er metafysisk, hovedsageligt inspireret af Et Kursus i Mirakler. Det har taget mig en årrække at slide mig igennem Kurset for at nå til den forståelse, jeg har nu – og jeg er langt fra færdig med det. Jeg har fået meget hjælp og inspiration fra Kenneth Wapnick og de andre lærere på Foundation for A Course In Miracles. Jeg har deltaget i og har lyttet til rigtig mange workshops fra Foundation for a Course In Miracles i USA. Jeg takker både for deres hjælp og for Kurset, som inspirationskilde. Jeg takker også min mand Henrik, som har været med på min rejse igennem Et Kursus i Mirakler.

Du kan download bogen her som Farvel_til_Offerrollen_2017

 

Farvel til offerrollen skrevet af Barbara Tranberg

Comments are closed.