• "Der er ingen sværhedsgrader for mirakler. Det ene er ikke "vanskeligere" eller "større" end det andet. De er alle ens."  (T-1.I.1-3)

    Sjovt nok – det er noget af det første, vi bliver præsenteret for, men noget af det sidste vi lærer. Det er altid muligt, at vælge et mirakel – at se på egoet uden fordømmelse, men vi kan have meget modstand på det.
    Se flere citater

Min bog: Farvel til Offerrollen

Baggrunden for denne bog er metafysisk, hovedsageligt inspireret af Et Kursus i Mirakler. Det har taget mig en årrække at slide mig igennem Kurset for at nå til den forståelse, jeg har nu – og jeg er langt fra færdig med det. Jeg har fået meget hjælp og inspiration fra Kenneth Wapnick og de andre lærere på Foundation for A Course In Miracles. Jeg har deltaget i og har lyttet til rigtig mange workshops fra Foundation for a Course In Miracles i USA. Jeg takker både for deres hjælp og for Kurset, som inspirationskilde. Jeg takker også min mand Henrik, som har været med på min rejse igennem Et Kursus i Mirakler.

Du kan download bogen her som Farvel_til_Offerrollen_2017

 

Farvel til offerrollen skrevet af Barbara Tranberg

Comments are closed